آخرین اخبار
کد مطلب: 78781
موج جديد "سرماخوردگي" نگران‌کننده نيست
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 749
به گزارش سلام لردگان،‌ محمدمهدي گويا رييس مرکز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران گفت: همزمان با تغييرات آب و هوايي اکثر افراد مستعد ابتلا به سرماخوردگي و يا آنفلوآنزاي فصلي مي‌شوند.
 
وي در ادامه افزود: لازم به ذکر است عفونت‌هاي ويروسي که در اين فصل مشاهده مي‌شود نتيجه تغييرات آب و هوايي است.
 
گويا با توجه به علايم بيماري گفت: آبريزش بيني، سرفه، بدن درد، کوفتگي و سردرد از علائم عفونت‌هاي فصلي است.
 
وي توصيه کرد: بيماران از مصرف خودسرانه آنتي‌بيوتيک‌ها پرهيز کنند که با استراحت و مصرف مايعات گرم و مسکن بهبود پيدا مي‌کنند. توصيه مي شود به جاي خوددرماني به پزشک مراجعه شود.
 
وي خاطرنشان کرد: عفونت‌هاي ويروسي از طريق تنفس انتقال پيدا مي کند و همچنين از طريق سرفه، عطسه و دست دادن ممکن است از فردي به فرد ديگر انتقال پيدا کند.
 

انتهاي پيام/

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس